FTX crypto misleiding | Globalistische toekomstvisie G20 | Gevaarlijke vergroening

Afgelopen vrijdag kondigde cryptobeurs FTX hun faillissement aan met miljoenen gedupeerden tot gevolg. Inmiddels wordt de omvang van een schandaal duidelijk dat verder strekt dan strikt financiële schade. De G20 is op dit moment in volle gang op het Indonesische eiland Bali, waarbij politieke en industriële wereldleiders samen zijn gekomen om te vergaderen over de mondiale toekomst. Staatsbosbeheer is gestart met het bouwen van een groot zonne-energieterrein in het bos nabij Zeewolde genaamd Zonnewoud. Dat en meer in blckbx today.

Woensdag 16 november 2022

In de uitzending van vanavond onder andere:

  • Staatsbosbeheer is gestart met het bouwen van een groot zonne-energieterrein in het bos nabij Zeewolde genaamd Zonnewoud. De overheid en particuliere bedrijven bouwen al langer aan steeds grotere zonne-energieindrustrieterreinen in bossen- en natuurwateren, en dat terwijl schadelijke effecten voor de natuur nog onderzocht moeten worden. Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker laat zien hoe vergroening leidt tot industrialisatie van het buitengebied.
  • Afgelopen vrijdag kondigde cryptobeurs FTX hun faillissement aan met miljoenen gedupeerden tot gevolg. Inmiddels wordt de omvang van een schandaal duidelijk dat verder strekt dan strikt financiële schade. Sietske Bergsma duidt de gebeurtenis en de dubieuze rol van FTX en oprichter Sam Bankman-Fried.
  • De G20 is op dit moment in volle gang op het Indonesische eiland Bali, waarbij politieke en industriële wereldleiders samen zijn gekomen om te vergaderen over de mondiale toekomst. Wat opvalt is dat dossiers die door de traditionele media tot het land der fabelen behoorden nu open en bloot uitgesproken worden. Blckbx redacteur Bas Reijnierse dook in de onderwerpen en presenteert ons vanavond de highlights.

Desk: wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker, juriste Sietske Bergsma en redacteur Bas Reijnierse
Presentatie: Sanae Orchi

Voor kijkers uit Frankrijk: bekijk de uitzending via onderstaande video

De Franse overheid heeft videoplatform Rumble verzocht om alle Russische nieuwsbronnen uit te sluiten van haar platform. Als reactie hierop heeft het videoplatform besloten om hun diensten voorlopig niet beschikbaar te stellen in Frankrijk. Dit heeft helaas tot gevolg dat alle blckbx-uitzendingen die via Rumble worden verzorgd niet te zien zullen zien voor kijkers uit Frankrijk.

Als alternatief kunnen de blckbx today-uitzendingen bekeken worden via het YouTube-kanaal van blckbx.