Kritische kijk op het klimaat: Oordeel zelf

ank voor je aandacht.

We maakten op 20 maart HIER al een nieuwsbericht over deze film/docu, waarin we de aankondiging van publieke toegang tot het bekijken ervan plaatsten. Na het herhaaldelijk bekijken ervan, zijn we ervan overtuigd, dat ZOVEEL MENSEN als mogelijk, dit verhaal dienen te zien. Velen zijn ongewis van de WERKELIJKE situatie rondom ‘klimaatverandering’ zoals die is, Wat we wel krijgen te zien en horen, zijn de MET GRUWELIJKE ANGSTVERHALEN omgeven HOAX-kastelen, die ons met zóveel angst dienen te vullen, dat we verstijfd alleen maar ‘Ja-en-Amen’ kunnen uitbrengen..?!

Een kleine blik in de verborgen agenda van de angstzaaiers, de paniiekschoppers..?

Voor velen is het al lang duidelijk, maar de fraude die het officiële, wereldwijd werkzame IPCC-panel produceert is VAN ONGEKENDE OMVANG. Zoals je zult zien. Vele, vele honderdduizenden banen zijn al gerelateerd/afhankelijk van deze ‘verschrikkelijke crisis die opgelost moet worden’.. Stel je voor, we zijn zó verdwaald, dat we het gewoon NIET KUNNEN GELÓVEN..!?

Jarenlang werd een gezonde discussie geblokkeerd, de waarheid mocht via dialoog (wetenschappelijk en/of sociaal) NIET BOVEN KOMEN… Waarom niet? Op zich natuurlijk al uiterst verdacht, dat je zelfs 2-voudig Nobelprijswinnaars blokkeert om hun woord te doen.. Uiterst verdacht, omdat de waarheid vroeg of laat wel boven komt..!! En dat ‘vroeg of laat’ is nu gekomen..

Ga er ajb ajb even goed voor zitten. ALLE PUBLICATIES die we de afgelopen jaren hier op de site publiceerden, komen in deze film-docu sámen!! Je zult eindelijk, eindelijk zien wat voor rad je voor ogen is gedraaid.. Per ongeluk of met grove opzet. Wij zijn overtuigd van het laatste..

Deel deze info, zorg dat mensen, collega’s, vrienden en familie in alle rust ook de info bekijken en maak er een rustige dialoog van.. Wat allemaal heel duidelijk is, kijken we alleen al naar Nederland, met de € 30 miljard voor milieu, is dat er mega-mega-miljarden zijn gemoeid met het ontnemen van burgers wereldwijd. Het is de top van de ijsberg, waarom een lavastroom van misleiding en leugens stroomt..! Dank voor je aandacht.