Baudet evaluatie Corona-‘beleid’.. MUST SEE!


Baudet evaluatie Corona-‘beleid’.. MUST SEE!

2023 WantToKnow.nl/be

Bij de evaluatie van het coronabeleid, afgelopen week in de Tweede Kamer, was het als vanouds. De regeringspartijen steunden de regering, met links en rechts een ‘nou-nou-dat-had-wel-iets-beter-gedaan-kunnen-worden’-commentaar, maar de essentiële zaken werden verzwegen. Jazeker, er wordt vooral gezwegen over álle grote beleidsfouten, ook al is het natuurlijk logisch, dat bij een situatie zoals we die hadden, fouten gemaakt kunnen worden. Maar dit dan achteraf verzwjigen, ontkénnen en/of verzachten zelfs, is schadelijk voor het democratische proces.

Het rapport werd opgesteld, door Jeroen Dijsselbloem, oud PvdA-minister. En in het 314-pagina dikke rapport wordt vooral ingegaan op de technische aspecten van het beleid. Een simpele vorm van ‘overzicht verliezen’, door je te richten op details, het zg. ‘micromanagen’. Maar er wordt met geen woord gerept over het opsluiten van de bevolking middels lockdowns, de vaccinatiepropaganda van de overheid, de sluipmoord op het MKB, de toename van huiselijk geweld. Het beleid heeft zóveel desastreuze gevolgen gehad.

Luister 20 minuten naar deze feitelijk en zéér gefundeerde toespraak van FvD-voorman Thierry Baudet over het rapport en het ‘beleid’ van Rutte cs. in de afgelopen periode. De moeite waar(d) vinden wij, méér dan de moeite waard zelfs. (Mocht YouTube overigens weer zo vriendelijk zijn, de video onder onze site weg te trekken, door blokkade van embedden, klik dan op deze link HIER)

Want to Know?