Geen actieve herinnering en wat zijn de gevolgen?

Een regering die geen actieve herinnering heeft en ook geen historie bijhoudt stort ons ziekte en oorlog

  1. Al op 1-1-2023 heeft de WHO, Wall Street Journal de vaccinatie en het virus ontmaskerd. Diverse landen stoppen er mee, maar in NL is een nieuwe wet in aantocht, die alle maatregelen mogelijk maakt
  2. Oekraine oorlog: vreselijk voor alle slachtoffers aan beide zijden. Dit heeft het Westen in 30 jaar uitgelokt. En helaas zijn er belanghebbenden die dit vuurtje hebben opgestookt. Bommen en granaten kun je gooien, maar je krijgt ze terug. Domoor Rutten en Ollogren

Op 1 januari 2023 verscheen een alarmerend artikel in de Wall Street Journal, waarin werd verwezen naar een studie die op 19 december 2022 was verschenen in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Nature. De kernboodschap: RNA-vaccins bevorderen een explosie van coronavirusmutaties – bij gevaccineerde mensen. De kat is dus uit de zak: COVID is een pandemie van de gevaccineerden geworden. Een “biologische tijdbom” tikt nu in miljoenen gevaccineerde mensen – een eldorado voor de toekomstige markten van de farmaceutische industrie, een Waterloo voor al die politici die de ongegronde vaccinatieslogans van deze industrie aan miljoenen mensen opdrongen.

Dat dit artikel verscheen in de Wall Street Journal, de belangrijkste zakenkrant ter wereld, is ook geen toeval. Dit gebeurde slechts twee weken nadat dezelfde krant de moed had om het enige wetenschappelijk bewezen – en bijwerkingenvrije – alternatief voor de overduidelijke vaccinatiemisdaad van de farmaceutische industrie te publiceren: Een gepatenteerde combinatie van natuurlijke micronutriënten, ontwikkeld in het Dr Rath Research Institute.

De politieke gevolgen van deze huidige ontwikkeling zijn nog helemaal niet te overzien. De publieke ommezwaai en het ontslag van de hoofdrolspelers in het vaccinatiespektakel zijn duidelijk een wanhopige poging om de juridische verantwoordelijkheid voor deze ramp te ontlopen.

Vooral de Duitse regering – en dus de Duitse belastingbetaler – wordt getroffen door de dreigende golf van rechtszaken. Door garanties te aanvaarden voor regresvorderingen voor ’s werelds meest verspreide RNA-vaccins, bijvoorbeeld van BioNTech/Pfizer, heeft Berlijn de economische toekomst van hele generaties overgeleverd aan een groep farmaceutische jongleurs die het land rondgingen met de onhoudbare slogan “RNA-vaccins beschermen tegen COVID”.

Geconfronteerd met het nu duidelijke faillissement van drie jaar Corona-beleid, hebben deze politici weinig opties meer om hun falen toe te dekken. Een van die wanhopige opties is een poging tot een wettelijk verbod op therapieën met micronutriënten – en dus het enige veilige alternatief voor de misdaad van het RNA-vaccin. De andere sinistere optie is om te proberen de farmaceutische misdaden die nu duidelijk zijn geworden te verdoezelen onder een mogelijke staat van beleg.

Wij zijn allen geroepen om deze analyse met zoveel mogelijk mensen te delen. Ons motto voor dit jaar moet meer dan ooit zijn: “Gezondheid en vrede in plaats van ziekte en oorlog!”.

Met de beste wensen,

Uw team van Dr. Rath Education