Gigantische oversterfte: Wie is verantwoordelijk?

Gigantische oversterfte: Wie is verantwoordelijk?

Wij bruisen van energie! En zijn klaar voor de volgende fase. Help ons mee en doneer ?
https://www.doneeractie.nl/weltschmerz-vernieuwde-journalistiek/-71290 

Trots presenteren wij onze állereerste aflevering in onze gloednieuwe studio! Wij konden geen beter thema verzinnen om mee te starten dan dit uiterst belangrijke, door de mainstream-media-vertekende onderwerp: Oversterfte.
Waar andere media hier wellicht kort de aandacht willen of kunnen besteden, bespreken wij hier uitgebreid en ongecensureerd het HELE verhaal.

Heidi Gündel gaat in gesprek met huisarts en SCEN-arts Jan Vingerhoets, jurist met expertise in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht Frank Stadermann en Forum voor Democratie Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Er wordt vanuit overlappende expertises gesproken over de mogelijke oorzaken van de oversterfte en het hieromtrent handelen van de overheid.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!