Gratis energie zelf maken

Single Wire Transmission

Ruim 100 jaar geleden was Nikola Tesla in staat een lamp op slechts 1 draad te laten branden. Ofwel een ‘Single Wire Transmission’. Tevens was Tesla in staat om met zijn ‘Wardenclyffe Tower’ iedereen op aarde gratis en draadloos van elektriciteit te kunnen voorzien. Financier J.P. Morgan (juist ja, die van de Morgan Bank!) kreeg in de gaten dat Tesla behalve draadloze communicatie ook nog eens elektriciteit draadloos kon verzenden. En daar zat Morgan niet op te wachten. Hij kon geen meter op Tesla’s toren om er geld aan te verdienen en derhalve de financiering terug trok. Het resultaat hiervan is dat de mensheid nu al meer dan 100 jaar voor elekriciteit moet betalen terwijl we het van Tesla gratis hadden kunnen krijgen…

  1. Tesla is momenteel hot. Ook geen wonder als je ziet wat het genie uit Servie allemaal uitgevonden heeft. Onder andere: wisselstroom, radar, draadloze communicatie, televisie, rontgen foto en zelfs radio, een uitvinding die aan Marconi is toegewezen echter de ware uitvinder van de radio is Nikola Tesla. In feite kun je stellen dat de gehele elektriciteitsvoorziening van de wereld van vandaag de dag is uitgevonden door Tesla. En als die Tesla een genie was, waarom kent bijna niemand hem meer? Omdat Tesla door de jaren heen uit de geschiedenisboeken is verdwenen. Iemand die de mensen gratis elektriciteit kan geven is economisch niet gewenst en dient onderdrukt te worden. Net zoals zoveel vergeten uitvindingen, want wat te denken van Raymond Royal Rifedie in de jaren 1920 kanker voor 100% kon genezen? Artsen die succesvol met zijn methode werkten, werden door de FDA (Food and Drugs Administration) onder druk gezet om te stoppen of anders werd hun vergunning ingetrokken. Of Stanley Meyer die met zijn auto 100% op water kon rijden. Meyer overleed plotseling in 1998 nadat hij in een restaurant had gegeten.

    Ook op internet is er genoeg te vinden over het werk van Tesla en tevens zijn er talloze uitvinders bezig het werk na te bouwen of uit te werken. Zo ook een simpel schema dat ik op The Promised Planet Een simpele schakeling waarmee het mogelijk is een LED op 1 draad te laten branden.

Na het schema duidelijk na getekend te hebben, is het bouwen begonnen. En inderdaad, het werkt. Op onderstaande foto is de ‘1 wire LED’ te zien. Op de voorgrond een buisje met twee LED lampjes. De blauwe draad is een enkele draad en fungeert als antenne. In deze opstelling is een gewone spoel gebruikt die om een stukje pcv is gewonden, de orginele tekening geeft een pannenkoekspoel weer. Beide spoelen werken naar behoren.

Tevens is het mogelijk om een LED lampje draadloos te laten branden. Op de volgende foto is te zien hoe ik een LED lampje boven de batterijen houdt dat vervolgens gewoon brand. Waar we mee van doen hebben is een statisch elektrisch veld dat door de twee diodes die aan de LED verbonden zitten, opgepikt worden waarna de LED gaan branden.

 

Interessante links:

Single Wire Electrical Transmission
Single-Wire Energy Transmission test
Resonance methods of electric power transmission

Succes, Robert Boerman 02/02/12