Tartaria-Vrije energie

Cymatic Tartaria, is volgens Robert Boerman een Verloren Beschaving met de Geheime Kennis van Geluid. In deze Documentaire, Video hieronder, wordt ingegaan op de Verloren Beschaving van Tartaria. Een Beschaving, die nog beschikte over de Geheime Kennis van Geluid en wat je daar mee kunt doen.

Kerken, Kathedralen en Moskeeën zijn nooit gebouwd als Gebedshuizen, maar als ‘Energie Centrales‘ die door hun Vorm, Geometrie en Gebruikte Materialen Atmosferische Energie en Frequenties op konden vangen en uitzenden ten gunste van Mens, Dier en Plant.

Met Behulp van Geluid Frequenties is het mogelijk om Mensen te Genezen, Beter Voedsel te Kweken, Stenen te Leviteren, Lood in Goud te Veranderen en Nog Veel Meer Verbazingwekkends, waarvan men ten Tijde van Tartaria op de hoogte was. Echter, langzaam komt deze Vergeten Kennis weer boven drijven en beginnen we de Ware Functie van de Tartaarse Architectuur en Geometrie te Herontdekken.
Cymatic Tartaria, een unieke Documentaire, waarin onder andere Tartaria, Architectuur, Steencirkels, Heilige Geometrie, Diatonische Ratio’s, Graancirkels, Leylijnen, Mudflood, Water Klank Beelden, Elektrocultuur, Geluid, Frequenties, Resonantie en Vorm en nog Veel Meer Interessante Zaken aan bod komen.

Trilling Schept Vorm en Vorm Schept Trilling.

https://youtu.be/ggZHbWcYGYo

Er is zeer interessante informatie over Tartaria te vinden op Facebook.

Volg of kopieer de onderstaande link.

https://www.facebook.com/groups/3839860786036530

https://www.facebook.com/groups/3839860786036530

Excuses voor de eventuele stijl en schrijffouten in de onderstaande vertaalde teksten.

TARTARIA

Het is belangrijk om te weten hoe onze Aarde en de Mensheid is ontstaan, want daar liggen ook onze Oplossingen. Wij doen daarom Zelf Regelmatig Onderzoek en publiceren wat we tegenkomen.

In de Video hieronder wordt veel uitleg gegeven over Tartaria.

Lees ook de Comments onder de Video, daar staat vaak ook interessante Info in.

Robert Boerman – Tartaria

Gepubliceerd 20 mei 2021

Robert Boermandrie uren en 20 minuten durende Video Presentatie over Tartarië, met Vrije Elektromagnetische Energie en de Moddervloed.

 

 

Reacties
https://youtu.be/PupuoKq9bLk

Tip
Lees jezelf in, doe je voordeel ermee en deel deze info met geïnteresseerden.

Gorgi Shepentulevski – TARTARIA

(1)

Gepubliceerd: 28 maart 2021

Het begon allemaal 7529 jaar geleden.

Hier onder is een van de beste Video’s waarin deze Rus onthult, dat het Leven op dit Land anders was dan wat het nu is. Het was een Op Silicium Gebaseerde Levensvorm van een Titan Proporties. Toen van Verre Afstand, een Op Hol Geslagen Zeer Technisch Geavanceerde Humanoïde Mensen met de Naam Anunnaki hier aankwamen, die het Leefgebied binnen drongen an Humanoïde Lokale Titanen, die in Harmonie met de Natuur Leven.

Anunnaki waren in totaal met 300 Familieleden, en Vanaf het Begin verschaften de Lokale Humanoïide op Siliconen Gebaseerde Reuzen hen Onderdak en de Anunnaki kregen Toestemming om Naast hen te Wonen.

Maar Anunnaki hadden andere Zaken aan hun hoofd, omdat ze hier Niet kwamen om Vreedzaam naast de Titanen te leven, maar om een ​​”ZIEL” voor zichzelf te Oogsten, omdat ze Zelf Zielloos waren.

Om een Ziel te Oogsten, moesten ze een Zielenoogst Faciliteitsruimte bouwen, waarvoor ze het Land moesten Vrijmaken van de Reuze Flora en Fauna op Silicium, waar de Levensvorm van Menselijke Titanen op Siliconen woonde.

Omdat de Titanen het niet toestonden om hun Land op te ruimen, trokken de Anunnaki als Technisch Geavanceerd Rasin het Bezit van Scaler Wave Plasma Energiewapens, ten strijde met de Titanen, en door enkele van hen te Doden, wonnen zij gemakkelijk de Oorlog.

De Titanen, die zich realiseerden, dat ze de Oorlog Niet konden Winnen, hadden Geen Andere Keuze dan zich Terug te Trekken uit hun Leefgebied totdat ze zich Hergroepeerden om Terug te Slaan om hun Land op te eisen.

Nadat ze de Oorlog hadden gewonnen, begon Anunnaki met hun Masterplan om een  ​​Behuizing voor het Oogsten van de Ziel te Bouwen, bekend als “The Firmament“, en creëerden voor zichzelf een op Koolstof Gebaseerd Slaven Ras om het Zware en Gevaarlijke Werk voor Hen te Doen.

Dit Ras staat tegenwoordig bekend als “The Greys“.

Volgens de Tartaars Macedonische Oude Kalender werd precies 7529 jaar geleden met de Bouw begonnen.

Mensen kwamen later, we zijn Gemaakt toen de Bouw van het Firmament Klaar was.

Mark Sargent – Audio Corrected | No Forests on Flat Earth by Людин Рɣси ✅
Gepubliceerd 5 aug. 2016markksargent

My Videos are FREE to use by everyone. Edit and Repost as you see fit. I’ve never thrown a Strike and never will.
Contact Mark directly at msargent23@comcast.net
Mark Sargent Phone Number 1 303 494 6631
Mail him something at
Mark Sargent
2125 Myres Lane
Langley WA 98260
ISA

Get the Flat Earth App!
https://apps.apple.com/us/app/flat-earth-sun-moon-zodiac/id1440996640

Get Flat Earth and Truther Hoodies from Stephen Carpenter of the Deftones! Use Code STRONG for Discount!
https://mosaimusic.com/thestrong

Get Flat Earth Models!
https://flatearthmodels.com/

If you are Really New to Flat Earth, watch this first

If you are Kind of New to Flat Earth, watch this

If you want to plant the Seed in your Global FriendsFamily, and Co Workers, show them This
https://www.behindthecurvefilm.com/

Great Flat Earth Music by Conspiracy Music Guru!
https://songwhip.com/conspiracy-music-guru

Flat Earth Clues Books!
https://tinyurl.com/y5parsnf
https://tinyurl.com/y9y6bjg5

https://obamawhitehouse.archives.gov/blog/2015/07/20/new-blue-marble

George Orwell
Tribune, 27 December 1946
Most people, if asked to prove that the earth is round, would not even bother to produce the rather weak arguments I have outlined above. They would start off by saying that ‘everyone knows’ the earth to be round, and if pressed further, would become angry. In a way Shaw is right. This is a credulous age, and the burden of knowledge which we now have to carry is partly responsible.

Reacties
https://youtu.be/jUU19QNOSjU

(2)

Nadat Anunnaki de oorlog tegen de Titanen had gewonnen, gingen ze door met hun masterplan om een ​​omsloten faciliteit voor het oogsten van de ziel onder een Firmament te bouwen en tegelijkertijd luxueuze steden te bouwen uit gezuiverde siliciumkristallen voor zichzelf. Eerst creëerden ze de Grijzen als hun slavenras om het harde en gevaarlijke werk voor hen te doen, en daarna bouwden ze kerncentrales om in hun behoeften te voorzien. Deze kerncentrales staan ​​tegenwoordig bekend als piramides.

De piramides werden gebouwd als kerncentrale voor de productie van chemicaliën die nodig zijn voor de zuivering van silicium. De chemische fabrieken bevonden zich direct onder de piramides in lange afgesloten gangen, van waaruit de eindproducten van vervaardigde chemicaliën op vliegende vaartuigen werden geladen en bij siliciumzuiveringsinstallaties werden afgeleverd.

Toen alles klaar was om met de klus te beginnen, werden gigantische siliciumbomen van wel 120 km lang geleidelijk gekapt en verwerkt om pure siliciumkristallen te extraheren. Dit zijn enkele van de chemicaliën die nodig waren voor de zuivering van silicium: Onder andere koolstof, zoutzuur, waterstoffluoride, zwavelzuur en water.

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom water een gevaarlijke chemische stof is?

Omdat wanneer silicium in water wordt geplaatst, het geleidelijk oplost en uiteenvalt. Dus in de op silicium gebaseerde habitat buiten het Firmament is er geen water, maar alleen zwevende zuurstofdeeltjes in de atmosfeer.

Toen puur silicium werd gewonnen uit siliciumdioxide, hadden ze, afgezien van al deze chemicaliën, veel water nodig. Natriumchloride en vele andere chemicaliën die tegenwoordig in de oceanen aanwezig zijn, zijn bijproducten van het siliciumzuiveringsproces. Het grootste deel van deze giftige bijproducten van chemisch afval werd begraven in de berghoge stapels die we nu kennen als vulkanen, en wanneer de chemische reactie een kritiek punt bereikt, barsten er vulkanen uit. Hierover later meer.

Feiten Gizeh Piramides

(1) De Grote Piramide bevat geen letters op de muren. Zou je religieuze teksten aan de binnenkant van een energiecentrale schrijven?

(2) De muren zijn allemaal geconstrueerd, polymeer, speciaal ontworpen zoals verwacht mag worden, bevatten geen lagen in tegenstelling tot Gizeh stenen.

(3) Het hele Gizeh complex ziet er technisch, technisch, gebouwd in één keer uit, of op zijn minst zo ontworpen. De ondergeschikte piramides zien eruit als de silo’s zoals die in een kerncentrale of een chemische fabriek worden aangetroffen.

(4) Diverse oude teksten wijzen op geavanceerde technologie in diep oude tijden die kernenergie zouden veronderstellen.

Opzet

(1) Oude ‘ruimtepakken’ die we op artefacten uit het verleden zien, zijn in feite stralingspakken.

(2) Radioactiviteit gevonden in het graniet in de Khafre Valley Temple (operatiefaciliteit).

(3) Schachten zijn eigenlijk voor stoom- of kabelgoten. Schachten uit de Koningskamer bereiken de oppervlakte, maar vanuit de Koninginnenkamer bewust niet. Dat betekent dat King’s Chamber-materiaal naar de oppervlakte mag ontsnappen, niet-radioactief. EEN KOELSYSTEEM. De stressverlichtende stenen boven de koningskamer zouden een HEAT SINK zijn.

(4) Radioactieve stoom zou rechtstreeks in de piramidekalksteen worden geabsorbeerd vanuit het reactorgebied in de Queens-kamer, die om veiligheidsredenen handig in het midden van de piramide ligt.

(5) Er is een stoomlus beneden in termen van een nauwkeurig ontworpen schacht die naar beneden leidt naar een ondergrondse kamer met extra schacht.

6) Precies ontworpen details voor liften of trams zijn onder meer de Grand Gallery = liftschacht en een buitenste verhoogde weg die leidt naar Valley Temples.

(7) Piramide is gebouwd volgens hoge toleranties om nucleaire explosie, meltdown te weerstaan.

(8) Dochteronderneming piramides zijn voor het opslaan van verbruikte splijtstofstaven.

(9) Obelisken gebouwd ter nagedachtenis aan oude pylonen. Alle metaal was eruit gehaald, zou doorgangen hebben bekleed, enz. Geplunderd. Dit is de reden waarom ‘niet geschreven, het schrijven was op het metaal en plastic aan de binnenkant.

Zie onderstaande links als bron van het technische aspect van dit artikel. De man in de video kent het grote plaatje er niet van, maar hij kent het technische deel zeker goed.

Is de Piramide van Gizeh een oud kernreactorcomplex met kokend water?

https://www.youtube.com/watch?v=VK-hbDgaiQE

Grijzen worden hier genoemd vanaf 8 minuten.

Is de Piramide van Gizeh een oud kernreactorcomplex met kokend water?

Charles Kos – Is the Giza Pyramid an Ancient Boiling Water Nuclear Reactor Complex? (1)

Gepubliceerd 8 feb. 2017

OK, this is a thought experiment. I was inspired to make this video after fishing around for a more conventional means of generating power than Christopher Dunn’s ideas as found in the book “The Giza Power Plant.” All respect to Chris, but I think his maser plant, acoustic resonator, turning the earth’s vibes into microwaves, or whatever it is, sounds very low energy for something so large, and there is no proof it would even work. Nuclear Power, however, is well established. this theory would presuppose the Giza ‘plant’ to be far older than Khufu’s time, with Khufu coming along and ‘hijacking’ it. Firstly, the hints and evidence:

(1) The Great Pyramid contains no writing, would you write religious texts on the inside of a power station?
(2) The walls are all engineered, polymer, specially designed as might be expected, contain no strata unlike Giza stones.
(3) The whole Giza complex looks engineered, technical, built all at once, or at least designed that way. The subsidiary pyramids look like the silos as found in a nuclear plant or a chemical plant.
(4) Various ancient texts point to high technology in deeply ancient times which would presuppose nuclear power.
(5) Egypt at one time was clearly the most advanced country in the world. All this, if real would be in the prehistoric era, Egypt having been previously wiped out by some catastrophe, and only ‘recovering’ in terms of the early dynasties.

The Setup

(1) Ancient ‘space suits’ = radiation suits
(2) Radioactivity found in the granite in the Khafre Valley Temple (operations facility)
(3) Shafts are actually for steam or cable conduits. Shafts from King’s chamber reach the surface but from Queens’ chamber deliberately do not. That means King’s Chamber material is allowed to vent to the surface, non radioactive. A COOLING system. The stress-relieving stones above the king’s chamber would be a HEAT SINK.
(4) Radioactive steam would be absorbed directly into the pyramid limestone from the reactor area in the Quyeens chamber which is conveniently at the center of the pyramid for safety reasons.
(5) There is a steam loop below in terms of a precisely engineered shaft leading down to a subterranean chamber with extra shaft.
(6) Precisely engineered details for elevators or tramways include the Grand Gallery = Elevator Shaft, and outside causeway leading to Valley Temples.
(7) Pyramid is built to high tolerances to withstand nuclear explosion, meltdown.
(8) Pyramid is placed at center of Earth to power all Egypt, All world? Implying a much smaller world population.
(9) Subsidiary pyramids are for storing spent fuel rods.
(10) Obelisks built in memory of ancient pylons.

All metal was stripped out, would have lined passages, etc. Looted. This is why ‘no writing, the writing was on the metal and plastic inside.
I started this investigation as a joke, but I think this is a nice theory, and kinda like it now!

I now have a second channel. Self-help tips for success!
https://www.youtube.com/channel/UCZBlwLbe40Ohjc9FH12LkLA.
Subbing would be much appreciated!

Reacties
https://youtu.be/VK-hbDgaiQE

Op de foto hier onder wijst Gorgi Shepentulevski naar een Piramide, die zich in Stanwell Park bevindt, 45 km verwijderd van Sydney.