Breekt nieuwe dimensie door ?

Hologrammen

Hologrammen komen er aan en er zal hierdoor veel mogelijk worden. Veel tools als Google Glas en Hololens en optredens van Hologrammische personen hebben de belofte en verwachting gevoed, maar toch is het nog niet zo gemakkelijk dat je direct kunt gaan videobellen met een Hologram van 1 of meer personen.

Nu de omslag met electrische auto’s is gemaakt, zon- en windenergie een boost heeft gekregen en we steeds meer digitaal gaan leven, door het corona de wereld aan het infuus heeft geholpen, komt deze ontwikkeling wellicht ook in een stroomversnelling.

Teleporteren

Je kunt de hologram als een bouwtekening van iemand zien. Maar kun je zo ook een pakje opsturen of jij zelf?  “Als je gelooft dat we niets meer zijn dan een verzameling atomen die op een bepaalde manier met elkaar zijn verbonden, moet het in principe mogelijk zijn om onszelf te teleporteren.”  Professor Ronald Hanson meent dat we de staat van een deeltje kunnen teleporteren. Er is echter nog geen nieuw Schiphol of tele-beeldapparaat in de tuin of kamer beschikbaar. Wordt vervolgd! Met de verbeelding kunnen we materialiseren wat we willen. We zoeken er de aurgumenten en materie bij en gaan het realiseren. Soms eerst eens in een filmpje, maar dan ………..