Hugo STAP op!   

Hugo STAP op!

Ben je nu helemaal gek geworden? Je spreekt het volk toe als de bovenmeester die het onwillige volk dreigt om nu dan toch de betaalde test te gaan invoeren. Je vindt dat het nu eens afgelopen moet zijn met het weigeren. Laat je testen! De ziekenhuizen kunnen het niet aan. We kunnen de verpleegkundigen en gevaccineerden niet opzadelen met het gevaar van besmetting. Nee Hugo kijk je beloften na. Je wilt geen verplichting afdwingen, maar je kiest nu voor chantage en drang. Het woord Drang zit tussen ‘vrijlaten en verplichten’ in en je kunt er alle kanten mee op. Door jouw beleid heb je van een muggennest een olifantenmars gemaakt Hugo. Nee Hugo goed dat je mensen vrij laat en hen zelf de keuze laat. Dit betekent Hugo dat je de consequenties van dit beleid ook moet aanvaarden. Ja er zullen mensen ziek worden en wellicht met Corona op de IC komen. Wist je dat er meer mensen ziek worden van de angst die constant vanuit jouw naam en beweging wordt verspreid dan vanuit het corona virus? Stop met deze misdadige angst en mediaterreur. Laat onze terreurexpert hier eens naar kijken! Waarom spreek je niet over gezondheid en wat we maar beter wel kunnen eten, bewegen en doen. Maar overdrijf toch niet zo, Hugo. Alsof er een tsunami van niet gevaccineerden in 1 keer alle IC-bedden gaan innemen. Na 2 jaar dagelijks op alle TV-netten en alle media mensen bang te hebben gemaakt, blijken de vaccins niet zo goed te werken. Wees eerlijk vele mensen krijgen toch weer het virus of een variant. Ook de gevaccineerden. Wees niet teleurgesteld want ook elders is dit het geval zoals bv in Israel. Natuurlijk wordt er weer een nieuwe variant uit de hoge hoed getoverd en voorzien van een angstaanjagende formulering de media ingeslingerd om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Luister eens naar de andere 95% wetenschappers, die nooit naar hun expertise wordt gevraagd om uitleg te geven en interessante invalshoeken te duiden. Met deze geluiden haal je de druk van de ketel, zorg je dat het gigaprobleem naar de juiste proporties wordt terug gebracht. Want diverse experts laten spreken dat is wetenschap. Jij HUGO wilt alleen dat ene narratief van jou en RIVM horen.

 

Nee Hugo een klein deel van de wetenschappers volgt het ene verhaal dat ooit in de wieg van het WHO is gelegd. Hugo, leg het volk eens uit dat alle ziekten op lijst A vreselijk gevaarlijk zijn en een zwaar regime aan maatregelen vereisen. Ebola met een sterftecijfer van 50-80%. De Corona is er nog maar pas op gezet. En is vergeleken met echte ernstige ziekten te verwaarlozen. Virussen waren er altijd al en zullen er altijd zijn. Accepteer dit en je probleem is opgelost. En zo zie je dat in alle landen hetzelfde regime wordt gevolgd. Mensen worden bang gemaakt en hun vrijheid ontnomen. Ja Hugo lees de boeken van Hannah Arendt, de Joodse filosofe die beschrijft hoe er eerder tijden waren waarin de machthebbers steeds meer macht uitoefenden om het volk onder controle te krijgen. Je wilt toch niet het spoor van de fascisten (Duitsland WOII) en communisten (Stalin) volgen? Wetenschappers, bekende Nederlanders en media lopen in de pas en staan onder jouw curatele. Dat is lachen! Een deel van de bevolking ziet wat je doet. In je reclame waarin je als de eerste de beste marktkoopman een prikje met ‘Jansen’ aanprijst voor € 12,95, zodat je weer lekker op vakantie kunt en kunt gaan dansen bij Jansen. Zelfs vanuit de farmacie en juristen wordt deze belachelijke ‘stunt’ van jou afprijzend becommentarieerd. De farmacie zou al direct een proces aan hun broek hebben gehad. Omdat de reclame die je maakt niet voldoet aan allerlei voorwaarden, zou het terecht zijn als je hiervoor bij de rechter moet verschijnen. En dat is nog maar 1 geval.  Alle events afgeschaft maar racen mag dan wel en weet je van de prins geen kwaad. Hoeveel corona gevaren hiervan het gevolg?. Maar dat zal aan de ‘Niet gevaccineerden’ liggen. Die krijgen nu overal de schuld van en zullen vast de komende maand een gele ster met een “NG’ van Niet Gevaccineerden moeten gaan dragen en worden overal geweerd. De nieuwe apartheid is geboren. Was er geen wet van ‘Gelijkheid, vrijheid, broederschap?’ en een wet tegen discriminatie op achtergrond, sexe, geloof, overtuiging? Nee Hugo je haalt de geest uit de fles en roept alle verstoorde geesten van gevaccineerden en Niet Gevaccineerden over je af.

En zeg nu eens gaat het wel om corona of is het je te doen om de sociale groepscontrole, zoals dat al met veel succes in China is ingevoerd. Vertel het volk nu ook maar bij welke stap we ons in het draaiboek van de WHO bevinden. Zitten we al bij stap 7 van de 10, waarna we niets meer kunnen. En klopt het dat we alle eigendommen moeten inleveren zoals ome Claus Schwaab steeds aangeeft. En ga je je regelmatig opladen bij de club van 6000 zakenlui, politieke leiders en VIPS die als de grote poppenspelers mbv ICT, camera’s, paspoorten en vaccins de crowd controleren. Vertel de mensen svp ook even dat de draaiboeken al klaar waren voor de pandemie. En steeds lukt het je om een sneaky stap te nemen zoals de toevoeging van corona aan lijst A. Corona maatregelen waarvoor nog steeds de bewijzen ontbreken, de wetswijziging waardoor zomaar alles mag en de democratie om zeep is geholpen. En een vaccin wat niet eens een vaccin is. Enkele jaren geleden mochten we geen proeven met dieren uitvoeren. Nu mag het zelfs op mensen. Ook al bevinden de vaccins zich nog in fase 3 van onderzoek en duurt het nog jaren tot (on)veiligheid bewezen is en je meedoet aan een experiment. Weet je dat je hiervoor verantwoordelijk bent als straks vele, vele mensen last in welke vorm dan ook gaan ondervinden. Ja Hugo ik hoor je zeggen dat je dit niet allemaal bedacht en voorbereid hebt. Nee dat hebben intelligente en sluwe mensen gedaan. Ze hebben wel mensen, clowns zonder geweten nodig die dit met een glimlach en op mooie gladde slangenleren schoenen uitventen als hadden ze het zelf bedacht. Dit had zo een hoofdstuk uit ‘In de ban van de coronaring’ kunnen zijn.

Nee heer Hugo maak nu de rekening maar eens op. Je hebt veel miljarden aan de farmacie geschonken, vele miljarden besteedt alle testlocaties en materialen, allerlei mensen als de BN’ers gesponsord (in andere gevallen zou je dit omkoping noemen) maar het werkt niet. En door de maatregelen en alles onnodig op slot te gooien heb je vele mensen sociaal, psychisch, economisch onder druk gezet en zelfs over de kling gejaagd. Worden van deze slachtoffers ook statistieken bijgehouden? Zeg nu eens eerlijk dat dit beleid er op gericht is om mensen en de economie kapot te maken, zodat je totale controle krijgt. Nee aub Hugo maak de rekening op, duik onder, kies een andere naam en maak plaats voor een man die wel te vertrouwen is. Ik hoop op een persconferentie. En maak plaats voor een Pieter Omzigt die wel omziet naar mens en de menselijke maat!