Overheid terroriseert burgers

Overheid terroriseert burgers

Als burger ben je vrij om je keuze te maken voor al dan niet een vaccin. Je behoort ook te worden voorgelicht over het effect dat het vaccin of geen vaccin kan hebben, maar dat gebeurt onvolledig. De effecten van de diverse vaccins zijn echter nog niet bekend, omdat het experiment waar miljoenen Nederlanders aan mee doen nog niet is afgesloten en geëvalueerd.

Vanaf de aanvang van de pandemie zijn we continu in alle media bestookt en bang gemaakt met ziekte, zeer en dood! In de persconferenties, in de praatprogramma’s in de sites van beinvloeders in de Sociale Media, door de kopstukken van de corona dynastie. Om ons te beschermen is ons gedrag systematisch beïnvloed door te eisen dat je mondkapjes draagt, afstand bewaart, je houdt aan Lock downs, avondklok, bedrijfssluitingen. En repressieve disproportionele acties van politie en Boa’s. De reguliere media en massamedia volgen bijna kritiekloos de verplichte boodschappen, toonzetting van de overheid. Hiermee worden ze onderdeel van het systeem en mede verantwoordelijk. Waar is de waarheidsvinding van de pers en kritische geesten gebleven? Hoe kan het dat de Big Tech censuur pleegt door video’s te weigeren, te verwijderen in opdracht van de overheid? En toch gek dat influencers worden betaald om de jeugd en bepaalde doelgroepen over te halen om zich te laten vaccineren. En toen ze zich kritisch uitten werden bedreigd met uitsluiting. Helaas geven velen van de influencers toe aan de wil van de overheid en slikken hun kritiek maar weer in!?

RIVM wordt opgevoerd als de wetenschap. Het is wel deze kleine groep mensen (soms dieren wetenschappers) die het voor het zeggen heeft en de macht heeft gekregen. De overheid volgt deze ‘wetenschappers’ klakkeloos. Toch blijft de overheid verantwoordelijk. Waar blijven de inzichten van al die wetenschappers, die waarschuwen voor massavorming, economische, psychische, sociale ellende en de oplossingen en strategieën om uit de crisis te raken. Hoe kan het dat diverse OMT leden naast hun adviseurschap miljoenen euro’s binnenharken in hun eigen bedrijf dat direct/indirect verbonden is met het verzorgen van vaccins, die zij hebben geadviseerd.

Waarom zijn er voor Nederland en Europa nog miljarden vaccins besteld, die in 2022 en 2023 zullen worden uitgerold. Uiteraard is daarvoor het vaccinatie paspoort nodig waarmee je kunt aantonen dat je tot de goede groep mensen behoort. Na vaccinatie zouden we er toch van af zijn? In het afgelopen jaar is er veel geld in de economie gepompt, miljarden aan de Farmacie geschonken en miljarden in teststraten en testevents, maar dat kan natuurlijk niet zo daar gaan. Deze rekening zal terug moeten worden betaald en vele bedrijven een faillissement opleveren. Het corona paspoort is nog niet verplicht, omdat je nog altijd een PCR-test kunt laten doen! En met dit bewijs mag je nu nog reizen, events bezoeken en je maatschappelijk bewegen. Maar voor hoe lang nog?

Ik heb aangegeven dat ik niet getest wil worden. Tot mijn verbazing belde de huisarts mij zelf om 16.45 uur om mij over te halen om een vaccinatie te halen omdat er een plaats over was! Hoezo doet de huisarts dat zelf? Ja het verdient extra, maar is de huisarts verplicht door de eigen organisatie en de overheid? Ik heb mij bij de GGD en instanties 4 keer netjes afgemeld, maar de ‘uitnodiging’ blijft maar komen. Zo ook afgelopen zaterdag weer! En dan te weten dat ik de integriteitscommissie van het ministerie van VWS een klacht heb ingediend, waar gewoon niets mee wordt gedaan.

Dezelfde dag lees ik het commentaar van ‘onze’ Hugo dat hij het gek vindt dat mensen kritisch zijn over het vaccineren en waarom zij niet lekker meedoen!? Dat het decadent is als je niet laat vaccineren. Hugo spreekt over een 4 dubbele aanpak, over dijkbewaking, over oorlog tegen het virus. En Hugo vecht een oorlog tegen een virus dat hij niet kan winnen. Want er komen steeds nieuwe varianten die je niet kunt tegenhouden. Dat is de natuur. Je kunt ook niet de zonsopgang stoppen, de regenbuien en het draaien van de aarde! De echte uitweg is te werken aan je weerstand aan je voeding aan je integriteit. Dat kan Hugo niet zeggen als demissionair minister die mede verantwoordelijk is voor vele jaren afbraak beleid, toeslagenaffaire en de afslag van democratie naar een totalitair regime. Hierin loopt Nederland in de pas van het WHO en het Wereld Economic Forum die de draaiboeken al jaren voor de pandemie klaar had. Ga eens kijken op hun website en zie dat we goed op schema liggen naar een totale controle van mensen in al hun bewegingen en gedrag. We gaan inderdaad aan het infuus van Farmacie en aan het lijntje van ICT bedrijven, die in een systeem van camera’s, gekoppelde databases en opgeslagen in jouw digitale paspoort jouw handel en wandel kunnen monitoren met behulp van diverse piepjes en lichtjes als je je buiten de lijntjes begeeft.