Tijd van sprookjes

‘Er was eens … ‘ is een openingszin die de deur naar een sprookje opent. Vroeger, hier en daar maar ook nu. In december 2019 werden mensen in Wuhan ziek. En de club van wijze genezers en pillenmakers wilden voorkomen dat veel mensen ziek zouden worden en vonden dat je een licht ziekte dan maar een pandemie zou moeten noemen. Onschuldige afspraak toch. Alle 200 landen in de wereld zouden dan dezelfde aanpak volgen en dan zou het wel snel afgelopen zijn. In alle landen hielden mensen 1, 2 meter afstand, wasten hun handen stuk, gingen mondkapjes dragen, bevolen tot een Lockdown en er werden miljarden in de ontwikkeling van een vaccin gestoken en honderden miljarden in de economie, want alle gezellige menselijke dingen als kroegen, stadions, theaters, scholen gingen dicht. Geen voortschrijdend inzicht meer want we hebben afspraken gemaakt. Geen kritiek op de adviseurs van de regering, die na het advies de miljoenen opstrijken in hun test- en vaccinbedrijfjes.

De adviseurs en regering die het sprookje van de keizer naspelen: Er komt een vaccin dat ons zal redden! Nu blijkt echter wat wetenschappers al lang beweren: Nee beste mensen het virus muteert voortdurend! Dus het verhaal van de Britse variant kun je plaatsen naast nog duizenden andere varianten. En welk vaccin werkt dan waar op? We zullen wel proefondervindelijk horen wat werkt in dit geweldige experiment. Ondertussen worden gewone mensen ziek van angst en de stress omdat het bedrijf failliet gaat, er geen ontmaskering is uit deze dwaze droom. En is het vaccin echt zo schadelijk als je nog nazaten ambieert?

Dieren de klos

Als eerste was er een nerts, die geïnfecteerd zou zijn. En toen nog enkele en ook enkele mensen. En met zo’n nieuwe mode van naamgeving heet het dan al snel een pandemie. Dat betekent ruimen! Alle nertsen in het desbetreffende bedrijf en al snel in alle `nertsbedrijven in Nederland. Deze bio-industrie werd daarom in 1 keer opgelost. De boeren, die kippen, kalkoenen, varkens en vissen kweken, krijgen het al benauwd. Wat staat je te wachten? Het aantal soorten insecten, bijen en ander ongeregeld is al wat overzichtelijker geworden. De aantallen zijn ook flink afgeschaald. Je kunt ze straks nog op 1 hand tellen. Wat is de volgende stap in dit levende Stratego ? Ook bleken er snel honden en katten besmet te zijn. Het probleem is dat deze nog dichter bij mensen staan.

Bij de vossen sprak echter Reinaert tot koning Nobel dat hij een oplossing heeft die de koning een schat gaat opleveren! De koning en de koningin zijn door dit verhaal van Reinaert erg nieuwsgierig geworden naar de schat en beloven hem rijkelijk te belonen. Reinaert vertelt hoe de schat gevonden kan worden en in ruil daarvoor krijgt hij nog een kans. Reinaert vraagt hiernaast ook vergeving voor zijn zonden en hij besluit de schat te onthullen. Hij stapt naar het ziekenhuis, bespreekt zijn werkwijze met de geneesheer directeur en gaat vervolgens naar iedere patiënt die hij het geheim influistert. Binnen enkele dagen zijn alle zieken en verpleegkundigen ontslagen en is er niemand achter gebleven. Met de schat in zijn tas verlaat Reinaert en zijn gemalin ook het ziekenhuis. Ze hebben de koning en koningin het geheim van de schat meegedeeld: “Met de wil om te leven kun je een knop omzetten om te kiezen voor het leven ook al is het nog maar een gering % en kies niet voor de Angst die van een klein % een doodzieke patient maakt. Reinaert had gezocht naar 3 doodzieke patiënten, die zouden worden vermalen tbv een vaccin dat ieder beter zou maken. Ook dit sprookje van de vaccin tovenaars zouden mensen geloven!

Plankenkoorts en plantenkoorts

Alle theatermakers, filmers, cabaretiers, stadions, events werden in Lockdown gedaan. Te gevaarlijk dat er gelachen zou worden en de sprookjes ten tonele zouden worden gevoerd. En met die nieuwe wetgeving, die nieuwe naamgeving noemden ze alles wat op de planken komt al snel een pandemie. Op slot dus.

Tja met een tunnelvisie kom je als controlerend geneesheer al snel van plankenkoorts op plantenkoorts. Want wat blijkt er bij de planten en bomen. Die zijn gemodificeerd, kunstmatig opgepompt en aangepast. Insecten komen ze amper meer bestuiven, water is er te weinig of te veel en de grond waait weg, spoelt weg. En processierups is in irritante mate aanwezig en laat zich voelen. Hierbij bijgestaan door de teken, die ook veel meer voor lijken te komen. Wat moet je hiermee? Je kunt natuurlijk niet de hele natuur gaan stofzuigen.

Terug naar af

Het is niet zo moeilijk ga terug naar het punt waar we elkaar nog konden vinden. Waar we de verkeerde afslag hebben genomen. Toch gek dat niemand bij regeringen dit niet hebben opgemerkt. Wat is daar mis mee? Kijk eerst wat de agenda’s zijn van je adviseurs. Ga uit van de kracht van de geest, de natuur en versterk de veerkracht. Streef naar schone gedachten, zeg wat je denkt in dialoog, doe wat je zegt en leer van wat je hebt gedaan! Zo vertellen mensen dit sprookje over hoe dappere mensen het grote monster met veel koppen (domheid, macht, wellust, oneerlijkheid, verkrachting) hebben overwonnen!