Corona op zoek naar de Waarheid-3 (ook deel 2 en 1)

Corona op zoek naar de Waarheid 

https://www.blckbx.tv/videos/waarheid-deel3?

In de afgelopen maanden ging de Oostenrijkse microbioloog en infectioloog Professor Dr. Martin Haditsch op zoek naar de “waarheid”. De waarheid over het coronavirus wel te verstaan. Hij vloog de hele wereld over en interviewde gerenommeerde vakgenoten t.a.v. de vele vragen die onbeantwoord bleven rondom corona en het merkwaardige handelen van overheden wereldwijd.

Deel 1 & 2

We zonden Corona Op zoek naar de waarheid deel 1 en 2 (zie onderin dit bericht) al uit op ons kanaal, voorzien van Nederlandse ondertitels en daar werd goed naar gekeken. De eerste twee delen trokken ruim 400.000 kijkers en nu is er dan deel 3, dat ingaat op de problematiek buiten Europa. Hoe vergaat het Afrika en India? Waarom zijn antivirale middelen daar wel in de eerste lijn en zelfs preventief beschikbaar en zijn ze hier verboden? Waarom schuiven overheden op richting verplicht vaccineren terwijl er duidelijk andere oplossingen voor handen zijn?

Allemaal vragen die rijzen en waar Prof Dr. Martin Haditsch antwoorden op krijgt in Corona op zoek naar de waarheid deel 3. Mocht je interesse hebben in deel 1 & 2? Hieronder zijn ze te vinden, inclusief NL ondertitels.

“Corona op zoek naar de Waarheid Deel 2”

Via DEZE link kom je bij het blog bericht dat hoort bij bovenstaande editie (deel 2) en waar een omschrijving is de vinden van de inhoud. Ook worden de namen van de alle wetenschappers benoemd die in deze uitzending worden geïnterviewd.

“Corona op zoek naar de Waarheid Deel 1”

\n\n

\n“}” data-block-type=”22″>

Via DEZE link kom je bij het blog bericht dat hoor bij bovenstaande editie (deel 1) en waar een omschrijving is de vinden van de inhoud. Ook worden de namen van de alle wetenschappers benoemd die in deze uitzending worden geïnterviewd.