Dolksteek Bergkamp op Arib; Covid19 system; Vaccinatieschade; Paspoort

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #81 vrijdag 30 september 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-30

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 30 september 2022
– Media-ondernemer Nico Sloot bereikte met de documentaire ‘COVID-19 The System’ ruim 1,5 miljoen kijkers. Nu werkt hij aan een vervolg in de vorm van een 12-delige serie ‘Niemandsland’. Deze docuserie gaat vanaf oktober van start op zijn online platform B Informed Media.
– De week van de vaccinatieschade eindigt vandaag. Journalist Maurice van Ulden interviewde meerdere vaccinatieslachtoffers en vertelt hoe deze week impact heeft gemaakt in het land en ‘de olifant in de kamer’ zichtbaar heeft gemaakt.
– Oud-kamervoorzitter Khadija Arib weigert mee te werken aan een onderzoek naar beschuldigingen van machtsmisbruik, omdat zij het ziet als een politieke afrekening. Gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt legt uit waarom hij vooral een gebrek aan empathisch vermogen ziet als de kern voor het gebrek aan vertrouwen.
– Uitgelichte artikelen van de Andere Krant

Desk: Journalist Maurice van Ulden, media-ondernemer Nico Sloot en gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-30 (na afloop van de uitzending)

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.