Satanisme: Kindermisbruik door elite

Anneke Lucas is slachtoffer van seksueel ritueel misbruik. Als kind is ze in dit pedofiele netwerk misbruikt en mishandeld en was ze onderdeel van de mind control programma’s. Ze heeft haar verhaal opgeschreven in het boek ‘Quest For Love – A Memoir of a Child Sex Slave’. Ze vertelt het verhaal van haarzelf als vijf jarig meisje dat gevangen zit in dit pedofiele netwerk en te midden van alle traumatische gebeurtenissen op zoek is naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.
Anneke Lucas vertelde over wat ze als klein meisje heeft meegemaakt toen ze terecht kwam in het (satanische) pedofiele netwerk. Ze deelde tot in de detail over het misbruik, de rituelen en de traumatische ervaringen. Ook vertelde ze over de werking van mind control en voor welke doeleinde deze wordt toegepast. Anneke sprak over de keuzes die ze moest maken tussen leven en dood; tussen haar leven geven of zelf een ander leven nemen. We spraken ook over het bijzondere verhaal van hoe ze uiteindelijk uit dit netwerk is gehaald en hoe ze haar leven heeft voortgezet. Een verhaal van haar helingsproces en een zoektocht naar het licht en onvoorwaardelijke liefde.
Het is een podcast met een belangrijke boodschap en een zwaar beladen onderwerp. Voor velen misschien moeilijk om te beluisteren. Voor ons was het tegelijkertijd ook een heel mooi gesprek waarin, ondanks de zwaarte, ook in licht, hoop en vertouwen werd gesproken. We hopen dat deze podcast daarom een mooie spiegel mag zijn voor deze tijd en dat we weten dat we vanuit het donker alleen maar richting het licht zullen gaan.
Voel je dat deze podcast belangrijk is? We waarderen het zeer als je hem deelt met je vrienden en op je socials! LOVE