Science Summit Uncensored 2022 Raisa Blommenstein en W. Engel

Willem Engel en Raisa Blommestijn | Science Summit Uncensored 2022

Rol van VN, WEF, Gates Foundation; Onvruchtbaarheid in Afrika

Vormgevers agenda 2030: Gates Foundation en de WEF gesteund door de VN, landen en NGO’s. Gemeenten worden steeds meer de uitvoerders van het nationale beleid.

Klassiek gezien is dit Fascisme

Multinationals ism WEF NGO’s roven de staatskassen in alle landen leeg:

  • ICT bedrijven
  • Farmacie/medicijnen complex
  • Militair complex
  • Oliehandel

Vernietigen klein bedrijf, kunst, andersdenkenden. Elimineren kritische geesten, mensen. Gaat iedereen raken!

Wat kunnen we er tegen doen?

  • Voorkom een totalitair regime

Willem en Raisa nemen Agenda 2030 door en zoomen in op een paar SDG’s, maar ook wat erachter zit, wie de stakeholders zijn en welke ideologie het is. Daarnaast gaan zij in op Raisa’s persoonlijke ontdekkingsreis op de Universiteit Leiden en de cancel-culture, waar zij inmiddels expert in is geworden.

Over Raisa:
Raisa Blommenstein, Mr Dr Law & Philosophy

Raisa Blommestijn (1994) is een rechtsfilosoof, publicist en politiek commentator. Ze heeft zowel Rechten als Filosofie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. In april 2022 heeft ze succesvol haar Proefschrift verdedigd over de Weimar Republiek, de val van democratie en zijn verval naar totalitarisme (“De geest van Weimar. Een democratie in crisis”). Ze heeft gepubliceerd over meerdere onderwerpen, waaronder vrijheid van meningsuiting, democratische theorie, totalitarisme, de Europese Unie en politieke correctheid. Tijdens de coronacrisis heeft ze bijgedragen aan meerdere rechtszaken, aangespannen om fundamentele rechten te handhaven.