Dino Sarac Trueman Show

The Trueman Show #122 Dino Sarac
‘We zijn allemaal één boom’
Deze week in de podcast: Dino Sarac. Dino is host van de Dutch Matrix podcast, een serie over “de illusie van onze realiteit” bekeken vanuit verschillende perspectieven. Politiek, economie, historie, religie, wetenschap et cetera, van alles komt aan bod. Dino is daarnaast schrijver van de bestseller ‘De Hack Van De Matrix’. Een boek over geheime kennis die eeuwenlang bewust verborgen is gehouden.

Daarnaast vertelt hij meer over het ontstaan van zijn eigen boek en gaat hij dieper in op de realiteit waar wij volgens hem in leven. Er komen mind-blowing onderwerpen voorbij zoals UFO’s, reptilians en de verschillende machten die in strijd zijn met elkaar. Ook verwijst Dino naar de verschillende takken binnen de bewustzijnsstroming omdat hij het belangrijk vindt om deze met elkaar te verbinden. Want zoals hij zelf al zegt: ‘We zijn allemaal één boom’.

En voor de Members van That´s the Spirit is er de extra rubriek waarin Dino antwoord geeft op de kijkersvragen (te zien op thatsthespirit.nu). Veel kijk- en luisterplezier!