Wij importeren van alles uit China

Wij importeren van alles uit China. Gewild en ongewild of liever onbewust.

  • Producten
  • Corona. Nu anno 2022 nemen de signalen al weer krachtig toe
  • De schade van vaccins zijn bewezen, maar ‘de wetenschap en politiek’ houdt zijn mond
  • Coronapaspoort geblokkeerd. Er komt echter wel een ander paspoort, waar hetzelfde mee kan
  • Kijk eens bij de strategie van het WEF. Paniek onder bevolking over inflatie, stagnatie, oorlog, migratie,
  • Corona was de opmaat om te checken of je bevolking kunt manipuleren!? Proef geslaagd!
  • Met alle gekoppelde systemen (camera’s, paspoort, chips, QR) volg je mensen en kun je ze dwingen
  • Reeds bewezen en in gebruik in China en een pilot in Rome en andere steden
  • Het Sociale Credit Systeem wacht ons op. Of protesteer er tegen!

Alkmaarse Courant 15-6-2022

QR-code helpt China protest te smoren

Met een rode code niet reizen, dus ook niet demonstreren

 Chinezen die in de stad Zhengzhou willen demonstreren om geld van hun bank te eisen, hebben opeens een rode gezondheidscode gekregen. Lokale autoriteiten worden ervan beschuldigd de QR-code én hun macht te misbruiken.

Vorige maand waren er ook al protestacties in Zhengzhou, nadat vier banken omgerekend zo’n 5,54 miljard euro bevroren. Klanten kunnen geen contact geld meer opnemen en mensen vrezen dat hun spaargeld verloren is gegaan. De Chinese financiële waakhond verdenkt Henan New Fortune Group, aandeelhouder van alle getroffen banken, ervan online illegaal geld in te zamelen.

Deze week zouden naar verwachting opnieuw mensen vanuit andere steden naar Zhengzhou reizen. Reizigers die al zijn aangekomen hebben op sociale media foto’s geplaatst van hun rode QR-code. ,,Om mij ervan te weerhouden naar Zhengzhou te reizen, hebben ze mij een rode gezondheidscode gegeven en het landelijke virusbeleid verstoord!’’ schrijft iemand. Hij heeft omgerekend 140.000 euro op zijn bankrekening staan.

In China kunnen mensen alleen met een groene gezondheidscode gebruik maken van faciliteiten als openbaar vervoer, winkels en restaurants. Mensen met een rode code moeten veertien dagen in centrale quarantaine.

Opvallend is dat er in de provincie Henan, waar Zhengzhou de hoofdstad van is, recent geen nieuwe coronabesmettingen zijn gemeld. Volgens Chinese media wordt er een onderzoek ingesteld naar de rode codes, die doorgaans alleen gelden voor mensen die positief testen op het coronavirus of met een patiënt in contact zijn geweest.

Voormalige hoofdredacteur van het Chinese staatsmedium Global Times Hu Xijin meent dat de gezondheidscode uitsluitend als preventief virusmaatregel gebruikt zou moeten worden. ,,Als een regio QR-codes gebruikt om de vrijheid van mensen om andere doeleinden te beperken, is dat duidelijk een schending van de wet’’, schrijft Hu op sociale media.