De klokkenluiderszaak van Pfizer gaat een tandje hoger

afbeelding: Felton Davis, Flickr , CC BY 2.0
Brook Jackson, de toezichthouder op klinische proeven die Pfizer heeft verklikt over het testen van Covid-vaccins, heeft aangekondigd dat er een datum voor de rechtbank is vastgesteld.

Deze zal plaatsvinden op 1 maart 2023 om 14.00 uur in het Jack Brooks Federal Courthouse in Beaumont, Texas, meldt Becker News. Het kritische punt: “Alle partijen moeten persoonlijk aanwezig zijn.”

 

Ze overlegde een kopie van het juridische document met de datum en locatie van de rechtbank. Tijdens de hoorzitting worden de volgende verzoeken in behandeling genomen:

  • Motie van Pfizer om gewijzigde klacht van makelaar af te wijzen
  • ICON PLC Motie om de gewijzigde klacht van Relator af te wijzen
  • Ventavia Research Group, LLC’s gecorrigeerde motie tot afwijzing

Pfizer beweerde verder dat het vaccin “veilig en 100% effectief” was, zelfs bij jonge mensen die een laag risico lopen om de ziekte van Covid op te lopen.

In een persbericht van april 2021 publiceerde Pfizer de onwaarschijnlijke resultaten dat het vaccin “100% effectief was in het voorkomen van COVID-19-gevallen in Zuid-Afrika, waar de B.1.351-variant wijdverbreid is”.

De CDC ontdekte in juli 2021 dat de virale lading vergelijkbaar was tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd. Daarom zijn de mRNA-vaccins van het bedrijf mogelijk niet “100% effectief” in het voorkomen van “gevallen”.

“Vandaag zijn enkele van deze gegevens vrijgegeven in het Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) “Hoge virale ladingen wijzen op een verhoogd risico op overdracht en geven aanleiding tot bezorgdheid dat gevaccineerde personen die met Delta zijn geïnfecteerd, het virus kunnen overdragen, in tegenstelling tot andere varianten.”

Pfizer beweerde in april ook dat er geen “gevallen” waren onder jonge adolescenten in zijn klinische proeven met de Covid-mRNA-vaccins in vergelijking met een placebo.

In een onderzoek onder 2.260 Amerikaanse vrijwilligers van 12 tot 15 jaar toonden voorlopige gegevens aan dat “er geen gevallen van COVID-19 waren onder de volledig gevaccineerde jongeren, vergeleken met 18 onder degenen die placebo-vaccins kregen”, meldde Pfizer.

“Deze gegevens bevestigen het gunstige werkzaamheids- en veiligheidsprofiel van ons vaccin en stellen ons in staat om een ​​aanvraag voor een biologisch geneesmiddel in te dienen bij de Amerikaanse Food and Drug Administration”, aldus Albert Bourla, CEO van Pfizer. “De hoge werkzaamheid van het vaccin, waargenomen tot zes maanden na een tweede dosis en tegen de variant die veel voorkomt in Zuid-Afrika, geeft vertrouwen in de algehele werkzaamheid van ons vaccin.”

In 2023 bleek uit wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd op de American Public Health Association dat degenen die waren gevaccineerd meer dan twee keer zoveel kans hadden om besmet te raken met Covid-19 dan degenen die een eerdere infectie hadden.

Vervolgens erkenden de reguliere media dat natuurlijke immuniteit even effectief is als gevaccineerde immuniteit bij het mobiliseren van weerstand tegen infectie. Het tijdschrift The Lancet publiceerde donderdag een door de Bill & Melinda Gates Foundation gefinancierde studie waaruit blijkt dat natuurlijke immuniteit op zijn minst gelijkwaardig is aan gevaccineerde immuniteit.

{..}

Jackson, een voormalig onderzoeker van klinische onderzoeken met meer dan 15 jaar ervaring in het coördineren en beheren van klinisch onderzoek, heeft de volgende beweringen gedaan over de klinische onderzoeken van Pfizer-aannemer Ventavia:

  • Deelnemers aan de klinische studie ontvingen hun tweede injectie buiten de periode van negentien tot drieëntwintig dagen die door het protocol wordt vereist. In ten minste vier gevallen was het vaccinconcentraat te sterk verdund, wat de werkzaamheid direct beïnvloedde en mogelijke bijwerkingen verminderde.
  • Ventavia heeft geen ernstige bijwerkingen gemeld aan Pfizer en Icon, ook al was deze informatie beschikbaar via de “elektronische dagboekaantekeningen” van de deelnemers aan de klinische studie. Dit is misschien wel de meest flagrante schending, niet alleen van het protocol van klinische proeven, maar ook van het vertrouwen van het publiek.
  • De documentatiepraktijken van Ventavia waren laks, slordig, onnauwkeurig en in veel gevallen nep. Pfizer had toegang tot deze gegevens en voldeed ook niet aan zijn toezichthoudende verantwoordelijkheden, wat redelijkerwijs suggereert dat gegevens van andere klinische onderzoeken net zo slecht, zo niet slechter zijn.

{…}


Disclaimer: Covid bestaat niet, het is de hernoemde griep. De symptomen zijn hetzelfde, de oversterfte is hetzelfde en toen Covid uitgevonden werd was de griep in ene verdwenen. Er is maar één logische verklaring voor.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

 

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *