Poppenkast, een interactieve Thriller, maar dan echt!

In deze een beschouwing van de persconferentie links naar films. Je kunt genieten van deze poppenkast.

Poppenkast persconferentie 2-11-2021 Rutte/de Jonge: Jacht op niet gevaccineerden is geopend!

Pepijn van Houwelingen (FvD) heeft tevergeefs aan Hugo de Jonge, Ernst Kuipers gevraagd naar de werkelijke cijfers van gevaccineerden/niet gevaccineerden in ziekenhuizen en IC’s, maar krijgt die cijfers niet. De slachtoffers van Cofid zijn vooral de 70+ en 80+ jarigen. Uit diverse bronnen blijkt het aantal gevaccineerden in het ziekenhuis en in de IC’s veel hoger dan wat steeds door de overheid wordt beweerd. Een aantal Nederlandse ziekenhuizen meldt dit. Dit blijkt ook uit Belgisch onderzoek en uit de cijfers van Maurice de Hond. M. de Hond (minuut 24.40) toont aan dat in ziekenhuizen de corona zieken vooral gevaccineerden (80%) zijn.  In debat met Hugo de Jonge zegt Pepijn het RIVM te wantrouwen. Vervolgens speelt Hugo de Jonge hoog op en reageert kleinerend en verontwaardigd. Terwijl Hugo herhaalt dat hij zich baseert op cijfers, maar de werkelijke cijfers niet wil geven!? Pepijn doet wat hij moet doen en je kunt je afvragen waar de controle is van die andere 149 kamerleden en media en onderzoeksjournalisten? Nu hebben IC-verpleegkundigen zich uitgesproken en een manifest opgesteld waarin zij nadat 2 jaar lang er geen structurele maatregelen zijn genomen, vinden zij dat er actie moet komen door minder te focussen op management, (corona) regels en te zorgen voor meer handen aan het bed en verpleegkundigen die blijven!

De leugen van Hugo krijgt een baard, Mark een lange neus en …..

Waarom liegt, jokt Hugo de Jonge en kleineert hij kamerleden als van Houwelinge, van Meijeren, van Haga, Baudet die hem ter verantwoording roepen? Het gedraai, gelieg krijgt een baard waarvan Hugo de drager is net als Mark rondloopt met een reuze Pinokkioneus. Ik heb medelijden met ze en het is zo triest om deze rol te moeten spelen. Kun je daar mee thuiskomen? En schat heb je vandaag weer wat leuke grappen uitgehaald? De overheid luistert niet naar de wetenschappelijke adviezen van de werkelijke experts en het Red Team. Daarentegen heeft de overheid het RIVM als de enige expert gekozen. Handig om je altijd achter dit verhaal, dit narratief te verschuilen. Want je zou toch eens met voortschrijdend inzicht tot ander beleid moeten besluiten. Je vraagt je af waarom de kamerleden de RIVM en het spel van de regering niet onderzoekt en bevraagt? Kom op dames en heren dat is jullie taak! De meeste mensen deugen, maar niet allemaal.

Kies de betere oplossingen

Nog steeds horen we niets over alternatieven voor de Cofid maatregelen zoals gezond eten, bewegen en vooral ventileren. Maurice de Hond en ook de WHO heeft vaccineren als effectieve actie bovenaan de lijst met maatregelen gezet. Speelt hier het gebrek aan belangenverstrengeling een rol? Aan vaccins en maatregelen kun je wat verdienen. Aan het stimuleren om een raam open zetten, word je niet veel wijzer. Maar wel beter! Hugo vindt de anti-corona pil best goed, maar de prik beter! Dan kom je namelijk aan het vaccin-infuus en later het digitale paspoort lijntje. Waarom is er geen structurele aanpak om meer ziekenhuizen te bouwen en te zorgen voor meer en beter betaalde verpleegkundigen, die nu overbezet en onderbetaald zijn. Waarom niet het aantal ondersteuners en PR-mensen afschalen? Terecht dat IC-verpleegkundigen deze bottleneck die zij ervaren aan de orde stellen! Teken svp het manifest! Bovendien worden nu veel mensen goed betaald ingezet als Boa, als medewerker in het testapparaat van de overheid. Deze zouden ook in de zorg werk kunnen vinden. Al het slecht bestede geld voor alle maatregelen en hulpmiddelen (zoals bv de 70 miljoen weg gegooid geld voor de Sywert mondkapjes en nog wat miljarden euro’s) hadden op zoveel manieren goed besteed kunnen worden aan zorg, duurzaamheid en aan steun voor de laagst betaalden. Hoe lang moet je demissionair zijn voordat je echt wordt weggestuurd? Wat zeg je?  Gaan de ministers daar zelf over? De houdbaarheidsdatum is nu toch al lang verlopen!?

Dubbel gevaccineerd en toch corona

Het coronapaspoort is voor de dubbel gevaccineerden nog geen garantie dat ze geen corona hebben of ook weer krijgen. Voor de gevaccineerden het beseffen zijn zij het die de corona verspreiden. Tja de bijsluiter gaf niet aan dat het maar 5 maanden zou werken! Ook hier opmerkelijke verhalen zoals een koor met 130 gevaccineerde mensen, waarvan er 100 alsnog weer corona kregen. Halleluja! Waarom zijn er geen cijfers over deze groep gevaccineerden, die onbewust corona verspreiden? Het moet vreselijk zijn om je veilig te wanen en de boodschapper van het ‘vreselijke’ virus te zijn. Waarom geen cijfers over de slachtoffers van de vaccinaties? Er zijn namelijk al meer dan 540.000 doden ten gevolge van vaccinaties in 9 maanden in 27 landen en 17 miljoen mensen met zware gezondheidsklachten. Zie hiervoor dit respectabele onderzoek. Hoezo helpen deze vaccins de gezondheid? Ook is dit een leugen met een baard! Lachwekkend hoe Hugo de Jonge zegt dat de gevaccineerden, artsen zich niet meer durven uitspreken, omdat ze belaagd worden. Dit probleem hebben toch vooral de ‘niet gevaccineerden’ en kritische artsen?  Huisarts Felix (minuut 34:40) meldt dat afgelopen jaar 27.000 verpleegkundigen de zorg hebben verlaten.

Wat amper wordt toegelicht is dat vaccins de T-cellen en de hulpcellen vernietigen. Die zorgen normaal voor natuurlijke weerstand en op deze manier word je steeds meer afhankelijk van de vaccins. Ook voor andere ziekten. Een vaccin tegen Cofid is na een 5-6 maanden op (minuut 50:20). Daarna moet je weer opnieuw worden gevaccineerd. Tot je immuun bent en dan werkt het niet meer. Bedenk ook eens bij het tekort aan ziekenhuizen en verpleegkundigen dat er steeds meer tijd en geld wordt besteed aan plastische, cosmetische behandelingen.

Gelijke behandeling

Hugo de Jonge en Mark Rutte hebben steeds verkondigd, dat de groepen Niet Gevaccineerden en Gevaccineerden gelijk behandeld zullen worden. De werkelijkheid is dat er van alles wordt gedaan om met steeds meer drang en dwang eenieder gevaccineerd te krijgen. Door de continue stroom van angstporno, bespelen zij de media op alle netten en in alle media. Dus dit sprookje heeft een baard gekregen en Marks’ neus is weer langer geworden!

Naar een Sociaal kredietsysteem

Dit coronabeleid richt zich niet op de volksgezondheid maar op het bereiken van crowd control naar Chinees model! Iedereen moet rijp worden gemaakt voor een digitaal paspoort. Daarom wil de overheid dat de wet worden aangepast om alle mensen gedwongen te kunnen vaccineren. Eerst via de werkgever dan wellicht in de noodzakelijke winkel en tenslotte als persoon die nog geen coronapaspoort heeft. Wettelijk kan men je in je huis opzoeken en vaccineren! Welkom in de technocratie.

Hoe zijn we hierin terechtgekomen?

Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Hiervoor gaan we terug naar het begin: Hoe kwam ooit Cofid op de A-lijst van ernstige ziekten? Wie heeft daarvoor gezorgd en met welk belang? Hoe zijn die draaiboeken opgesteld die nu als reactie op Cofid per land op vergelijkbare wijze worden uitgerold? China is koploper met het Social Credit Systeem: Je ‘fouten’ worden door de 100 miljoenen camera’s, internetcontrole en alle andere controlesystemen waaronder het elkaar verklikken geregistreerd en in databases opgeslagen en verwerkt in ieders paspoort. Jongeren in China krijgen in het weekend 1 uur tijd om te gamen en zo worden er allerlei beperkingen opgelegd. Het digitale paspoort, dat nu al als chip op experimentele wijze bij mensen wordt ingeplant kan via jouw DNA ook gebruikt worden als betaalchip, toegangs-chip en nog vele andere toepassingen. Helaas heb je als burger geen enkele controle meer. En waar zijn de politici zowel landelijk als lokaal?  Hoe is het mogelijk dat een dergelijk onderdrukkend systeem nu ingevoerd wordt? Een systeem van crowd control die zijn weerga niet kent. Waar zijn die kritische zelfbewuste Nederlanders gebleven? En waar de nationale en lokale politici en media? Wordt nu eens wakker!!

 

Kees van der Pijl schreef het boek ‘Pandemie van de angst’ waarin hij beschrijft hoe deze maatschappij afzakt naar een technocratische digitale repressie maatschappij waarin alle mensen gevangen zijn met een ingebouwd chip-paspoort in je lijf. De pandemie is een gouden kans om de narrow window van opportunity te laten sluiten. Dan is de controle compleet en de macht aan de happy few! Natuurlijk gaat de invoering van 5G op elke 300 meter hierbij helpen zodat alle moderne apparaten zijn aangesloten om je te verbinden en data te leveren.

Poppenkast steeds beter gevuld: Marionetten met lange neus een baard en meer  …..

Onze Hugo en Mark zijn slechts de marionetten van de ongeveer 3000-6000 bovenbazen (Ceo’s, Top regeringsleiders, Toppolitici, Royals, mediabazen) en zogenaamde ‘weldoeners’ als Bill Gates, George Soros. Bill Gates ziet dat als hij 1 dollar via zijn Foundation investeert, er maar liefst 20 dollar terug komt in zijn vele bedrijven, deelnemingen in de ICT, vega-, vaccin en andere sectoren. Deze Foundations investeren met name in onderzoek, ontwikkelingen en media die worden geselecteerd en in hun kraam van pas komen. En zoals met elk spel win je als je zelf de spelregels naar je hand mag en kunt zetten! Natuurlijk betalen dit soort Foundations geen belasting en nemen deel aan het grote spel in de wereld van de WHO en World Economic Forum. Hoe kan het dat er wereldwijd een onderdrukkend protocol in gang is gezet en steeds wordt gevoed? Waarom duiken de gewone media en met name de onderzoeksjournalisten zich niet nog meer op deze processen? Gelukkig zijn daar nog Weltschmerz, BlckBx.tv, Jorn Luka, Tegenwind, Follow The Money, Kukuru Giel Beelen, de Gigs en andere kritische platforms.

  1. Bruls (minuut 54:50) onze nationale brombeer waakt over onze gezondheid en dat met een BMI van 40+. Bruls (in de poppenkast met politiepet en politiefluitje) is aanvoerder is van het repressieregime van BOA’s, Politie, Media en andere actoren. De goede niet te na gesproken. Het doel van de overheid is om iedereen te vaccineren. Waarom moeten mensen, die NIET willen worden getest steeds de confrontatie aan en moeten ze worden overgehaald? Was het niet zo dat als een meisje (of jongen) Nee zei, dat je daarna ook zou moeten luisteren en stoppen? Nee is Nee! En in deze strijd van de overheid is de groep ‘Niet gevaccineerden’ de zondebok. Wie neemt het op voor de Niet gevaccineerden? Onze koning van de angstporno Ab Osterhaus (Type Halloween horror) al bekend van ritselwerk tijdens de Mexicaanse griep in 2009 (miljoenen verdiend maar vaccins bleken onnodig) doet nu ook weer goede zaken. Normaal zou je een product aanprijzen, maar je kunt ook de omstandigheden naar je handzetten door in pietpraat programma’s de angst en verschrikking te voeden. Wist u dat Ab is geschoold door de Belg Marc van Ranst tijdens zijn cursus ‘Pandemie Marketing’ ? En dit in een zaaltje mensen die de strategie van de Angstporno in de praktijk moeten brengen al voordat de pandemie uitbrak! Knap hoe je ervoor zorgt dat je een volk bang maakt, kneedt en laat smeken om vaccins en er nog goed aan verdient ook. Allemaal geleerd van een lachende en genietende Marc van Ranst. Bekijk de film zelf maar, want veel staat gewoon op internet. De meeste mensen deugen en kunnen het gewoon niet geloven! O ja als u even uw best doet, zult u ‘The elephant in the room’ ook zien!

Wetswijziging tegenhouden

Werkgevers kunnen nu werknemers niet verplichten om zich te vaccineren. De wetswijziging die hiervoor nodig is moet eerst door de leden van de 1e en 2e kamer worden besproken en worden goed of afgekeurd. En getoetst aan de grondwet? Inmiddels zijn er heel wat andere wetten ingevoerd of uitgezet met geweldige nadelige effecten. We glijden langzaamaan in een totalitair systeem. Hannah Arendt heeft hier diverse wereldberoemde werken over geschreven. Wat opzienbarend was in de kamer was de bevraging van minister Blok door Haga. De minister kon geen raming van de economische schade maken. Straks bij het debat over de wet dacht hij wel een raming te kunnen maken. Logisch want dan is het van belang voor de overheid groot! Zij kende het vanuit het Nazisme en Stalin-communisme! Politici waar bent u? Sta op en bescherm ons!

 

De rol van de media

Verbazing wekt de rol van de media. De Alkmaarse Courant bijvoorbeeld heeft eind oktober 2021 een rapportage gemaakt op het naleven van de controle van het corona-bewijs in de Horeca in Noord-Holland. De krant bood een ronkend verslag van de slonzige Horeca, die heel slecht checkt. Wel dubieus als blijkt dat de krant zich openlijk als controleur van de overheid uitgeeft! De intentie om met naam en toenaam horecabedrijven te schande te maken en de politiek en de controleurs oproept om strakker te handhaven en te straffen. Dit roept beelden op uit een donkerbruin verleden. De conclusie had ook kunnen zijn dat een groot deel van de bevolking het niet eens is met maatregelen en er meer meningen zijn. De krant had ook argumenten van 2 kanten kunnen belichten. Dat zou een objectieve krant hebben gedaan! Waarom al die pesterijen tegen de Ongevaccineerden ondersteunen?

En waarom wordt de oproep om te ventileren niet herhaald? En worden er geen cijfers van besmette gevaccineerden, slachtoffers van de vaccins gepresenteerd. En zo wordt in de kranten en op tv/radio steeds hetzelfde verhaal, narratief verteld. Dogmatisch en blind! Is dit een eis van de overheid, wordt de krant betaald, wat speelt hier?

Rutte gebruikt de media tijdens de persconferentie om groepen tegen elkaar op te zetten. Hij laat zich ‘even ontvallen’ dat een consequentie van het niet vaccineren kan betekenen dat allerlei feestjes worden verboden, horeca weer eerder dicht moet. De schuld hiervan wordt bij de ‘Niet gevaccineerden’ gelegd. De ruim 5 miljoen kijkers worden zo bespeeld en tegen elkaar opgezet. De TV wordt dan ook vaak het kijkkastje genoemd waar je kunt genieten van allerlei poppenkast. In tijden van onderdrukking kan of mag de werkelijkheid niet verteld worden en ontstaan er fabels en poppenkast. Als je nu Animal Farm of 1984 leest, zul je ook wat anders ervaren!