Kuipers rommelt QR pas verplicht via de EU! Protesteer!!

Voorstel EU voor QR Reispas

Al lijkt die QR voorlopig van de baan, minister Ernst Kuijpers gaat mogelijk in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van de EU- verordening ondertekenen.

Per juni 2022 moet dan de verplichting van het reizen met een QR code zijn ingevoerd + mensen mogen niet meer weigeren zich te laten vaccineren (!). Dit gaat allemaal heel stilzwijgend nu.

In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan). Bij ons is dit nauwelijks bekend. Ik ben er nu mee bezig, heb deze verordening (35 pagina’s!) eerst gedownload en gelezen. Ook heb ik een EU- account aangemaakt nu en moest even (1 dag) wachten op autorisatie. Nu kan ik aan de slag met het geven van mijn feedback want dat is slechts mogelijk tot 7 april.

Denk je dus dat we van die QR- code af zijn, wordt het stiekem met verplichte vaccinatie erbij door de EU ingevoerd als Kuijpers dit gaat ondertekenen en als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat. Dit is de link (veel leeswerk en wat moeite doen maar dan kun je in ieder geval je mening geven).

Hoe meer mensen dit weten hoe beter en hopelijk komt er daardoor flink tegengas…

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

  1. Géén controle van gezondheid
  2. Respecteer de Europese verdragen van vrij reizen voor ingezetenen
  3. Géén dwang voor prikken of invasieve tests
  4. Terugkeer naar eigen land is een recht dat geen andere vereisten mag hebben
  5. Géén social credit systeem
  6. Géén digitale identiteit
  7. Géén Europese overheersing